top of page

O EQUILIBRI

Filozofija životne ravnoteže, svakodnevne ravnoteže i balansiranja u gotovo svim aspektima života okosnica je rada i djelovanja EQUILIBRE.
U profesionalnom djelovanju ravnoteža između samostalnog rada i suradnje s drugim stručnjacima doprinosi boljoj kvaliteti rada i daje sveobuhvatniji oblik podrške.

bbk.jpg

O MENI

Berta Bacinger Klobučarić, klinička psihologinja

Po struci sam psihologinja s 27-godišnjim iskustvom u područjima psihološkog savjetovanja i psihoterapija kod osoba narušenog mentalnog zdravlja (završen II. stupanj bihevioralno-kognitivne psihoterapije); također dugogodišnje iskustvo psihodijagnostike (u Prvostupanjskom tijelu vještačenja, u Zavodu za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, članica Povjerenstva za utvrđivanje psihofizičkog stanja djece). Stalno sam zaposlena u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, s bogatim iskustvom kreiranja i provođenja preventivnih programa, publiciranja, istraživanja,  organizacije i koordinacije javnih aktivnosti iz domene mentalno-zdravstvene zaštite, suradnje s medijima i raznim institucijama i organizacijama. Članica sam Radne skupine za razvoj standardiziranog edukativnog programa i materijala za unaprjeđenje zdravstvene pismenosti u području mentalnog zdravlja djece i mladih u sklopu projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo „Živjeti zdravo“ - PoMoZi Da. Stalno doeducirana - "Trening s agresivnom djecom"; "Zaštita mentalnog zdravlja osoba s intelektualnim teškoćama"; MOVE (Kratka motivacijska intervencija); REBT Racionalno-Emotivno Bihevioralna Terapija), edukacije iz domene psihodijagnostike (Wartegg test crteža, MMPI-2, WISC IV,  WAIS-IV-HR…), i drugo. Zagovornica sam zdravih stilova života koji pridonose dobrom mentalnom zdravlju: planinarim, trčim, bicilkliram, zdravo se hranim, održavam dobre odnose u obitelji i prijateljstva, čitam, proučavam umjetnička djela, rješavam enigmatiku, pjevam u zboru, volim.

EQUILIBRA

obrt za savjetovanje i edukaciju

ZAVNOH 17, Čakovec
vl. Maja Baksa
OIB: 79752818370
MB: 98436066
Tijelo kod kojega je obrt upisan u Obrtni registar:
UPRAVNI ODJEL ZA GOSPODARSTVO, POLJOPRIVREDU I TURIZAM ČAKOVEC
Banka: PBZ
IBAN: HR4223400091160686632

Logo.png
bottom of page